Черна 146 ца с РК регистрация (номер не запомних) с надпис на двете врати Алфа ромео в района на Хиподрума.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Видях те,ти ли беше?!?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Galof Покажи съобщениеКой е колегата със 166-та СА3272 който се подвизава в кв. Надежда 1
Comment
-
Първоначално публикувано от pinko Покажи съобщениеТова е бившата ми 166-ца, сега я кара колегата moniiiiДа Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!
Comment
-
Да си признае кой беше колегата със сива 145-ца, който се пържеше по бул. България към 12 часа.Да Бъдеш Алфист Това Е Религия!!!
Алфа Ромео - колата която харасваш, не заради това което прави, а заради начина, по които те кара да се чустваш!
Comment
-
Черна лъсната 146-тица с някакви лети джанти на гоце делчев и българия преди 15-тина минутиИ един колега със 156 SW със стикерче на форума и с плакатче на протеста срещу цените на горивата пред 1-ви блок на техническия около обяд може би
Alfa Romeo 146 1.6TS '97 - ex
Fiat Grande Punto 1.4 Dynamic - ex
BMW 328i
Comment
-
Първоначално публикувано от RangeUser Покажи съобщениеОколо 17:00 до 3то РПУ колежка с червена 146ца с бели джанти - и двете много хубавиAlfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
-
Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщениеА вечерта май същата колежка ми свирна докато правех моята каляска на Арена-та.The greatest of all scientific hobbies!
Comment
-
Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщениеТая дето ни свирна май не беше с бели джантиAlfa Romeo 146 Junior EX/Alfa Romeo 146 Ti EX /Alfa Romeo 156 GTA EX/Alfa Romeo 147 GTA wannabe
Comment
-
Първоначално публикувано от D-I-V-A-K-A Покажи съобщениеА вечерта май същата колежка ми свирна докато правех моята каляска на Арена-та.
Comment
-
Първоначално публикувано от soldier Покажи съобщениеКакво сте правили бре? Аз минах покрай Арената, видях, че се ръчка нещо по твоята, ама нямах възможност да се отбия да ви видя.
Чупихме, трошихме и тия 3 нещаThe greatest of all scientific hobbies!
Comment
Comment